Zoeken
  • G14 | Emma de Jong

Zelfstandig eventprofessional Britt: laten we elkaar beter maken!

Bijgewerkt: 24 mrt 2020

Wat doe je als je alle evenementen en mooie opdrachten uit je agenda ziet verdwijnen?

Zelfstandig eventprofessional Britt van Engeland biedt haar lege agenda én haar jarenlange ervaringen in de eventbranche aan om te sparren met branchegenoten. Met als doel: elkaar beter maken.

Geen evenementen? Wat doe je dan?

Het coronavirus slaat met snel tempo om zich heen in ondernemend Nederland. De verscherpte maatregelen tegen de verspreiding hiervan hebben grote impact op de Nederlandse economie. Dit virus had evenementen al snel in zijn greep. Want juist wij brengen door middel van evenementen mensen samen en zorgen voor persoonlijk contact en verbinding. Nu er de komende tijd even geen evenementen kunnen plaatsvinden, wat doe je dan? Deze tijd vraagt om flexibiliteit, aanpassing, maar ook creativiteit.


Ik heb meteen een nieuw concept bedacht: Laten we elkaar beter maken. Ik maak jou graag beter! Ik spar graag en geheel belangeloos met branchegenoten over hoe we jouw producten, eventlocatie en/of dienstverleningen kunnen verbeteren, vanuit mijn ervaring als eventmanager. Ik bied me vrijwillig aan, wie kan ik helpen of wie wil er brainstormen?


Maar investeer daarnaast ook in de door jou gewenste persoonlijke ontwikkelingen, in jouw skills die je bedrijf ten goede komen, in je reeds ontwikkelde evenementen middels en tools. Zie deze unieke situatie ook als een kans om de geplande evenementen nog beter te maken. Neem je event nog eens geheel door, wat zou je dan nog kunnen doen om jouw evenement tot een nog groter succes te kunnen maken? Ook hierin denk ik graag met jou mee. Laat je het mij weten als ik iets voor jou kan betekenen?


Neem contact op via: britt@byoureventmanager.com


Bron: https://www.byoureventmanager.com/


127 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

CLC VECTA - Dutch Venue Association - G-14 - IDEA - MPI - VVEM - Eventbranche.nl

Genootschap voor Eventmanagers - Platform Cultuur Locaties - High Profile Events - Greater Venues

Powered by: