Zoeken
  • Daniël | GreaterVenues

Wegdromen naar Texel met online speciaalbierproeverij


Dat we aan huis gekluisterd zijn hoeft niet te betekenen dat we onze smaakpapillen moeten verwaarlozen. De Texelse Bierbrouwerij komt met een mooi initiatief: een online speciaalbierproeverij! De biertjes krijg je thuis gestuurd en via een live stream hoor je alle ins- en outs van bierdeskundige Hans Glandorf.


“De krant 4x gelezen, Netflix en Videoland uitgespeeld en is de gespreksstof met je partner inmiddels volledig op? Na een aantal dagen in quarantaine vonden wij het wel tijd voor een beetje ontspanning”, zo meldt de Texelse Bierbrouwerij op haar website.

Via de website van de brouwerij kun je daarom een speciaalbierproeverij boeken die plaatsvindt op zondagmiddag 5 april, om 17 uur. Tot 31 maart kan de proeverij geboekt worden en zal het pakket opgestuurd worden met vier flesjes Texels speciaalbier, 2 proefglazen en 2 boekjes ‘Texels proeven’.


Ben je op 5 april onverhoopt niet in de gelegenheid om vier speciaalbieren te proeven? De uitzending is na afloop van de live streaming ook terug te vinden op het Youtube kanaal. “Zo kan iedereen even met zijn gedachten naar ons mooie eiland Texel gaan, tijdens het proeven van onze heerlijke Texels speciaalbieren”, aldus de brouwerij.


Bron: Texels.nl

23 keer bekeken0 reacties

CLC VECTA - Dutch Venue Association - G-14 - IDEA - MPI - VVEM - Eventbranche.nl

Genootschap voor Eventmanagers - Platform Cultuur Locaties - High Profile Events - Greater Venues

Powered by: