Zoeken
  • DeEventmanager

PurPur in actie

Geen nieuws meer: onze branche is behoorlijk getroffen. Met als direct gevolg dat we ‘ergens’ tijd over houden. Tijd die we kunnen inzetten voor het maatschappelijk belang. Zonder commercieel doeleinde. PurPur heeft besloten om in de komende periode dat we tijd over hebben, een stukje daarvan in te vullen met ‘projecten-met-een-maatschappelijk-belang’. En dat zullen we voorlopig elke dinsdag doen want er zijn ideeën genoeg die praktisch heel goed uitvoerbaar zijn (rekening houdend met de actuele RIVM-richtlijnen). Of het nu groot- of kleinschalig is: als we maar impact maken!

  • En omdat je soms klein moet beginnen, hebben we het groots aangepakt: het strand en de duinen van Kijkduin zijn weer opgeruimd. Check!

  • Op de Special Care Kinderafdeling van het HagaZiekenhuis is het nu veel drukker dan normaal. Bij elke vraag van een kind, zelfs om een glaasje water, moeten de verpleegkundigen speciale pakken aantrekken voordat ze de kamers in mogen. En bij het verlaten weer uit. Aangezien niet elke kamer is voorzien van een intercom, is er behoefte aan babyfoons die een uitkomst bieden bij het sneller communiceren met de kinderen in bed. Dus daar werken wij ook graag aan mee. Check!

  • Het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam ontvangt deze week een berg paaseieren voor alle ouders, broertjes en zusjes van kinderen die opgenomen zijn in het Erasmus MC-Sophia. In deze toch al uitdagende tijd willen we een klein beetje aandacht, vrolijkheid en lekkers brengen. Want iedereen die nu afhankelijk is van de toppers in de zorg, hebben zelf al zorgen genoeg. Check!

  • Boodschappen doen voor mensen die dat nu even niet meer kunnen, durven of mogen: wij doen ze graag! Met de achterbak vol met tassen zorgen wij ervoor dat ze veilig worden afgeleverd. Check!


9 keer bekeken

CLC VECTA - Dutch Venue Association - G-14 - IDEA - MPI - VVEM - Eventbranche.nl

Genootschap voor Eventmanagers - Platform Cultuur Locaties - High Profile Events - Greater Venues

Powered by:

Het EventPlatform Nederland is het overlegplatform van de branche- en vakorganisaties CLC

VECTA, Dutch Venue Association, G-14, Genootschap voor Eventmanagers, IDEA, MPI,

Platform Cultuur Locaties en VVEM. Het Platform heeft als doel een optimale afstemming van standpunten

van de aangesloten leden en deze gezamenlijke standpunten, indien nodig, uit te dragen richting

overheid, evenementenbranche en maatschappelijke relevante groeperingen.

Volg ons op jouw favoriete social medium en help ons een positieve vuist te maken tegen corona.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2020 by Eventplatform

Live is Beautiful.png