Zoeken
  • CLC-VECTA

Postillion Hotels helpt Leger des Heils met het aanbieden van slaapplekken
Hotelketen Postillion Hotels heeft kamers in hun hotel in Dordrecht beschikbaar gesteld aan het Leger des Heils. De organisatie neemt preventieve maatregelen om de mensen onder haar hoede zo gezond mogelijk onderdak te bieden en Postillion helpt hierbij.

Binnen het Leger des Heils komt een aanzienlijk groot aantal mensen op een kleine oppervlakte samen. Om het aantal mensen dat binnen het Leger des Heils bij elkaar komt terug te dringen, zijn ongeveer dertig personen woensdagavond overgebracht naar het Postillion Hotel. De personen zijn met bussen naar de nieuwe locatie vervoerd.

Erik-Jan Ginjaar, algemeen directeur van Postillion Hotels kondigt dit aan op LinkedIn. ‘Om te beginnen is het een tijd waarin wij elkaar waar mogelijk willen en moeten ondersteunen. Noem het burgerplicht of morele verantwoordelijkheid, maar wij moeten zonder uitzondering kijken hoe we vanuit onze specifieke discipline, expertise en ervaring mensen en organisaties kunnen bijstaan. Als er ooit een moment is geweest om feitelijk te laten zien dat je je bewust bent van je rol in de samenleving en je verantwoordelijkheid, dan is het nu. Niet op basis van commerciële drijfveren, maar vanuit de intrinsieke behoefte om iets voor een ander te kunnen betekenen.’

Bron: LinkedIn

13 keer bekeken0 reacties

CLC VECTA - Dutch Venue Association - G-14 - IDEA - MPI - VVEM - Eventbranche.nl

Genootschap voor Eventmanagers - Platform Cultuur Locaties - High Profile Events - Greater Venues

Powered by: