Zoeken
  • GvE | Dirk Prijs

MPS | Food & Design lanceert Studio ConnectPERSOONLIJKE AANDACHT IN TIJDEN VAN SOCIAL DISTANCING


Hoe doe je dat? Miranda Hesselmans en Erwin Verschoor, eigenaren van event cateraar MPS I food & design, weten daar wel raad mee. Zij zetten hun medewerkers dagelijks in om te doen waar ze goed in zijn: persoonlijke aandacht geven en mensen ontzorgen. Normaal gesproken altijd live en gecombineerd met eten en drinken. Maar als je van de nood een deugd maakt, dan komt het DNA van het bedrijf nog sterker naar voren. Aandacht & ontzorgen - en als het niet live kan, dan op een andere manier!


Zie daar de geboorte van Studio Connect. Studio Connect zorgt voor onderlinge verbinding in de vorm van een persoonlijke attentie. Iets waar aandacht, waardering en een stukje liefde uit blijkt. Een persoonlijke beleving bij je thuis, onder te verdelen in:

Work it – to brighten up your daily work routine at home

Self Care – for a calm mind

Kitchen Rockstar – because eating is always a good idea


Afstand overbruggen door persoonlijke aandacht op je deurmat.

Miranda: ‘Als je gelooft in de kracht van live, dan geloof je ook in de kracht van verbinding. Bij ons ontstond het idee toen wij ons realiseerden dat wij iets wilden doen voor onze medewerkers en relaties. Iedereen werkt nu thuis en wij missen de verbinding. We hadden behoefte om een blijk van waardering te sturen. Te verrassen, blij maken, mensen aangesloten houden. Het gaat qua attentie in deze tijd niet om groots en meeslepend, maar juist om een klein gebaar met grote impact. Of het nou een ludiek ingepakt flesje handcrème is of een verrassende borrelbox om samen via een livestream de vrijdagmiddagborrel in te luiden vanuit huis. Het kan allemaal!’


Bedrijven kunnen bij Studio Connect terecht voor ideeën om op een sympathieke manier in verbinding te blijven met medewerkers en relaties. Van samenstellen en inpakken tot bezorging; je wordt in het hele proces ontzorgd. Jij vertelt jouw wensen, wij verrassen jouw mensen!

35 keer bekeken0 reacties

CLC VECTA - Dutch Venue Association - G-14 - IDEA - MPI - VVEM - Eventbranche.nl

Genootschap voor Eventmanagers - Platform Cultuur Locaties - High Profile Events - Greater Venues

Powered by: