Zoeken
  • GvE | Dirk Prijs

Live for Live - Eventprofs in actie!

Bijgewerkt: 19 mrt 2020

Eventprofessionals zijn altijd actief. Geen wonder dus dat veel professionals zich ook in deze tijd graag nuttig willen maken.


Een verbod op grootschalige evenementen, om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zat er aan te komen voor onze industrie. Het was dan ook niet de vraag óf, maar wanneer deze maatregel ingezet zou worden.


In één klap zijn vele voorbereidingen van producties voor niets geweest, verdwijnen omzetten van freelancers als sneeuw voor de zon en zitten duizenden waardevolle mannen en vrouwen uit de eventbranche werkloos thuis.


Dat thuis zitten, dat doet pijn. Want dit zijn bij uitstek de mensen die uitblinken in logistieke trajecten, projectmanagement, stress en crisis. Veel van deze professionals willen aan de slag en helpen, in plaats van jammeren op de situatie. Op sociale media verschijnen verschillende oproepen van leveranciers, producenten en freelancers die hun kunde en kennis willen inzetten voor anderen in de maatschappij. Deze website is bedoeld om het aanbod vanuit de eventbranche te bundelen en te presenteren. Dit kunnen betaalde maar ook vrijwillige aanbiedingen zijn.


Help je mee? Meld jezelf of je bedrijf via: https://liveforlive.nl/

135 keer bekeken0 reacties

CLC VECTA - Dutch Venue Association - G-14 - IDEA - MPI - VVEM - Eventbranche.nl

Genootschap voor Eventmanagers - Platform Cultuur Locaties - High Profile Events - Greater Venues

Powered by: