Zoeken
  • DeEventmanager

Lichtshows als dank voor zorgpersoneel

Op veel plekken in Nederland werden zondagavond 22 maart lichtshows gegeven om het zorgpersoneel een hart onder de riem te steken. Onder meer in de provincie Brabant verlichtten AV-bedrijven verschillende gebouwen.
DEN BOSCH - Hoewel evenementenorganisaties zelf keihard werden getroffen door de coronamaatregelen, bracht de branche een lichtpuntje in de corona-duisternis. Zondagavond 22 maart verlichtten audiovisuele bedrijven, theaters en andere ondernemers in de branche de hemel.


Er werden ontelbare steunacties georganiseerd om mensen in deze crisistijd een hart onder de riem te steken. In de lichtbranche werd vanaf donderdag ook een actie 'Light The Sky' op touw gezet: "Onze oproep aan collega's om mee te doen, was helemaal ontploft", vertelt Cees Scheij van Stagelight in Den Bosch. Rick Leussink van het bedrijf Delighted uit Ruurlo bedacht de actie Light in the Sky. Stagelight uit Den bosch besloot het mee aan te jagen. Massale steun Verschillende ondernemers in de branche schenen zondagavond op talloze plekken in Brabant lichtbundels op de wolken. In Veldhoven en Tilburg werd er vlakbij het ziekenhuis een lichtshow opgevoerd. Daarnaast droeg ook een aantal theaters een lichtje bij. Bekijk hier de beelden van ondernemers die massaal gehoor gaven aan de oproep.
Bron: omroepBrabant

Foto: omroepGelderland

22 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

CLC VECTA - Dutch Venue Association - G-14 - IDEA - MPI - VVEM - Eventbranche.nl

Genootschap voor Eventmanagers - Platform Cultuur Locaties - High Profile Events - Greater Venues

Powered by: