Zoeken
  • GvE | Dirk Prijs

Doetinchemse ondernemers starten gezamenlijk online bezorgdienst

DOETINCHEM - Via de site kooplokaaldoetinchem.nl gaan Doetinchemse ondernemers gezamenlijk hun producten online aanbieden. Nog voor het weekend is de nieuwe bezorgwebsite in de lucht.De inmiddels gesloten horecagelegenheden kunnen via de nieuwe website hun maaltijden aanbieden: om thuis te bezorgen of om af te halen bij een centraal punt in Doetinchem. Winkeliers kunnen ook gebruik maken van de nieuwe site en er hun producten te koop aanbieden.


Het idee voor deze lokale site is afkomstig van ondernemer Rolf Winter, eigenaar van Met Gezond Boerenverstand. Hij is al actief in Doetinchem met lokale kerstpakketten. ,,Toen ik zondagavond hoorde dat alle horecazaken per direct dicht moesten, ben ik meteen gaan denken: wat kunnen we doen? Want dit is natuurlijk dramatisch voor al die ondernemers”, zegt Winter. Hij werd getipt door wethouder Ingrid Lambregts die een vergelijkbaar initiatief in Deventer had gezien.


Lees verder op: https://www.gelderlander.nl/doetinchem/doetinchemse-ondernemers-starten-online-gezamenlijke-bezorgdienst

14 keer bekeken0 reacties

CLC VECTA - Dutch Venue Association - G-14 - IDEA - MPI - VVEM - Eventbranche.nl

Genootschap voor Eventmanagers - Platform Cultuur Locaties - High Profile Events - Greater Venues

Powered by: