Zoeken
  • DeEventmanager

De ParticipatiekeukenDe Participatie Keuken zet zich in voor eenzame ouderen om 15 weken lang elke dag een diepvriesmaaltijd te bereiden in de regio Den Haag.


Met steun van vrijwilligers, donateurs en bedrijven wil initiatiefnemer Ben Lachab

100.000 maaltijden bereiden. Diverse bedrijven hebben hun steun al toegezegd: Shell stelt hun bedrijfskeuken ter beschikking en World Forum in Den Haag biedt hun locatie aan als locatie voor opslag en distributie. Met hulp van vrijwilligers worden de maaltijden rondgebracht.

Over de Participatiekeuken Gewoon door samen te koken en daarna aan tafel te gaan bracht Ben Lachhab eenzame ouderen bij elkaar. Toen dit niet meer mogelijk was door het Coronavirus, ging Ben gelijk aan de slag.

Honderdduizend maaltijden voor kwetsbare ouderen wil hij uitdelen voor al diegenen die nu nergens meer terecht kunnen. Waar hij alleen startte met een bericht op Facebook wordt er op dit moment al met vele partijen besproken hoe dit plan succesvol van start kan gaan.

"Ik hoop dat we hier sterker uit komen. Onze krachten bundelen, daar gaat hetom!"

En de krachten bundelen, dat is wat Ben doet door honderdduizend maaltijden voor kwetsbare ouderen te gaan koken. Vele partijen denken en doen al mee om dit plan van start te laten gaan maar we kunnen nog steeds extra hulp gebruiken.


Kijk voor info en aanmelden bijdragen op http://www.participatiekeuken.nl.

33 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

CLC VECTA - Dutch Venue Association - G-14 - IDEA - MPI - VVEM - Eventbranche.nl

Genootschap voor Eventmanagers - Platform Cultuur Locaties - High Profile Events - Greater Venues

Powered by: