Zoeken
  • CLC-VECTA

Coco komt leren in AlmereHet Coronavirus zet heel Nederland op z’n kop, met als gevolg dat alle kinderen thuis moeten blijven. Speciaal voor kinderen uit Almere hebben TSR AV – Audiovisuele interacties en AV Facilities Nederland de handen ineen geslagen om leuke kindertelevisieprogramma’s te maken met een educatief karakter. Omdat de twee Almeerse bedrijven al jaren samen programma’s maken, zoals Azaken Live, De tafel Op 2 en programma’s voor de publieke omroep KIJK Almere doen zij graag iets terug voor de Almeerse samenleving.

Samen met CoCo de Clown, KIJK Almere, het WTC Almere en Stichting KLEURinCULTUUR doen zij dit geheel belangeloos. Met CoCo de clown worden de kijkende kinderen uitgenodigd liedjes mee te zingen, kunnen ze creatieve workshops volgen, en leren en kijken de kinderen naar de afleveringen van CoCo en de Teletijdmachine. De eerste 5 afleveringen zijn opgenomen in het WTC Almere en worden uitgezonden via de lokale omroep KIJK Almere, Ziggo kanaal 36 en KPN 1392, de Facebookpagina’s KIJK Almere en ‘CoCo komt leren in Almere’ en de website www.cocokomtlereninalmere.nl

Tot vrijdag 26 maart is er elke dag een aflevering te zien. Ook daarna gaan ze graag door, ook daarna door willen gaan, zolang het Corona virus kinderen thuis houdt. Daarvoor zijn sponsoren meer dan welkom.
5 keer bekeken0 reacties

CLC VECTA - Dutch Venue Association - G-14 - IDEA - MPI - VVEM - Eventbranche.nl

Genootschap voor Eventmanagers - Platform Cultuur Locaties - High Profile Events - Greater Venues

Powered by: