Zoeken
  • DeEventmanager

Anderhalve meter maakt ons beterANDERHALVE METER

MAAKT ONS BETER!

1,5 meter, zo groot of zo klein is onze wereld geworden. We weten het allemaal, maar gaan we het ook onthouden? En belangrijker nog: gaan we bijvoorbeeld een groepje van vijf dat (te) dicht bij elkaar staat in een bushokje daarop aanspreken? Best lastig.

BLIJF UIT M’N BUURT!

Er is een positievere, leukere manier. Een plaatje zegt meer dan duizend woorden. Een tasje, t-shirt of een button met de juiste boodschap houdt iedereen scherp. Een groot goed in coronatijd is saamhorigheid. Handhaven doen we ook met elkaar.

En als alles voorbij is, heb je er misschien ook nog iets aan. Ben je iemand die gehecht is aan zijn privacy en niet graag mensen op zijn lip wil hebben? Doe je button op of trek je t-shirt weer aan.


MEEDOEN VOOR TWEE GOEDE DOELEN

Wij willen met deze actie geen geld verdienen. Alle opbrengsten van de verkoop worden gebruikt om waardebonnen te kopen die recht geven op een gezellig avondje in dat favoriete café of restaurant, wanneer de coronacrisis achter de rug is (de actie Help de Horeca). Deze waardebonnen schenken wij aan zorgmedewerkers die deze weken zo hun stinkende best doen om alle coronapatiënten de nodige zorg te geven. Zo snijdt het mes aan twee kanten.


#Helpdehoreca


Meer info en bestellen: https://1-5metermaaktonsbeter.nl

25 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

CLC VECTA - Dutch Venue Association - G-14 - IDEA - MPI - VVEM - Eventbranche.nl

Genootschap voor Eventmanagers - Platform Cultuur Locaties - High Profile Events - Greater Venues

Powered by: